Velg by:  Oslo  |  Bergen  |  Stavanger  |  Trondheim  |  Sandnes  |  Haugesund  |  Kristiansand  |  Tromsø  |  Tønsberg  |  Sandefjord  |  Bodø  |  Bærum  |  Drammen  |  Fredrikstad  |  Alle

Jakobs Bar og Kjøkken

Jacobs Bar & Kjøkken er et spisested som serverer bærekraftige råvarer, gjerne lokale. Vi har fokus på kjøtt- og sjømat i forhold til sesong. Kjøkkenet jobber etter filosofien der maten er inn til benmargen ekte med lite dilldall og mye smak. Dette kombinerer vi med en vinmeny som primært består av naturlige og økologiske viner.

Adresse

Kong Oscarsgate 44
5017 Bergen
Bydel: Sentrum

Send meg detaljene

Kontaktinformasjon

Telefon: 55 54 41 60

Cuisines/Kjøkken

Fisk og skalldyr, Gourmet

Stemning/Atmosfære

Uformell

Sitteplasser

Antall sitteplasser: 125

Prisnivå

Prisnivå: Middels

Åpningstider restaurant

Mandag - Lørdag 11:00 - 00:00
Restauranten er stengt.
Lunsj fra kl 11. Middag fra kl 16. Søndag kun åpen bar.

Menyalternativer

  • 3 retters meny
  • 4 retters meny
  • A La Carte
  • Selskapsmeny

Fasiliteter

  • Konferanserom
  • Kredittkortbetaling
  • Selskapslokaler

Klikk her for å rappportere feil i denne oppføringen

Er dette din restaurant?

Alternative restauranter

Søtt og Salt Restaurant

Vi har lenge servert mat i vårt intime kjøkken i Skostredet. Nå kan du også spise hos Søtt+Salt Restaurant på Radisson Blu Hotel Norge.

Holbergstuen

Siden 1927 har Holbergstuen hatt det gledelige formål å gi Bergensere og besøkende det de vil ha, god mat og god drikke i en restaurant med nostalgisk og folkelig atmosfære.

Søtt og Salt

Når kvelden lister seg på, forvandles butikken vår til Bergens mest intime og spesielle restaurant. Du sitter midt i kjøkkenet sammen med familie, venner eller forretningsforbindelser mens vi forbered...