Velg by:  Oslo  |  Bergen  |  Stavanger  |  Trondheim  |  Sandnes  |  Haugesund  |  Kristiansand  |  Tromsø  |  Tønsberg  |  Sandefjord  |  Bodø  |  Bærum  |  Drammen  |  Fredrikstad  |  Alle

Nama Sushi & Noodles

Nama Sushi & Noodles går for å være Bergens beste sushi-restaurant. Restauranten ble etablert i 2001 og holder til vis a vis First Hotel Maritim i Lodin Leppsgate. Nama tilbyr take-away og har et omfattende utvalg av sushi, maki, sashimi, samt noen tradisjonelle asiatiske retter som Tom Kha Gai, Tom Yum Kung, med flere.

Adresse

Lodin Lepps gate 2B
5003 Bergen
Bydel: Sentrum

Send meg detaljene

Online bordreservasjon

Klikk her for å reservere bord

Kontaktinformasjon

Telefon: 55322010
Takeaway bestilling: 55322010
Faksnummer: 55322657
Kontakt dette spisestedet

Hjemmeside

http://www.namasushi.no/

Cuisines/Kjøkken

Japansk, Sushi

Stemning/Atmosfære

Minimalistisk, Livlig atmosfære, Uformell

Prisnivå

Prisnivå: Middels
Forretter: 7 stk: 72-88 kroner
Hovedretter: 15 stk: 135-245 kroner
Desserter: 4 stk: 75-88 kroner

Mediaomtaler

Smith og Smule - Elsker, elsker ikke .. (4/6 terningkast)

Åpningstider restaurant

Mandag - Lørdag 15:00 - 00:00
Søndag 14:00 - 23:00
Restauranten er åpen, stenger 00:00

Åpningstider kjøkken/matservering

Mandag - Lørdag 15:00 - 23:00
Søndag 14:00 - 22:00
Kjøkkenet er åpent, stenger 23:00

Tjenester

  • Takeaway - Henting i restaurant

NB: Takeaway kan kun bestille på telefon.

Menyalternativer

  • A La Carte

Fasiliteter

  • Alle rettigheter
  • Bar-kart
  • Innenfor bomring
  • Kredittkortbetaling
  • Meny på hjemmeside
  • Overtidsmat

Klikk her for å rappportere feil i denne oppføringen

Er dette din restaurant?

Alternative restauranter

Sumo

Sumo er basert på de japanske tradisjonsrike Ramen-restaurantene med supper og nudler. Vi bruker kun ingredienser av beste kvalitet, kombinert med sesongens friske grønnsaker. Resultatet er god, sunn ...

Red Sun Restaurant & Bar

Red Sun er Bergens første virkelige asiatiske fushionrestaurant. Menyen er eklektisk asiatisk og baserer seg mer på kvalitet enn på lokal tilhørighet. Kokken krysser landegrensene og tar seg udogmatis...