Velg by:  Oslo  |  Bergen  |  Stavanger  |  Trondheim  |  Sandnes  |  Haugesund  |  Kristiansand  |  Tromsø  |  Tønsberg  |  Sandefjord  |  Bodø  |  Bærum  |  Drammen  |  Fredrikstad  |  Alle

Raymonds Mat og Vinhus

En eksotisk reise gjennom vårt eget land, Her er det meste basert på norske råvarer som f.eks: Reinsdyr, kongekrabbe, elg, rype, jordbær, kveite, tyttebær og lam. Vår kjøkkensjef setter sammen en overraskelsesmeny, basert på dagens råvarer, vær og humør. Vi tar selvfølgelig hensyn til de enkeltes ønsker og behov, ønsker du fisk, kjøtt eller vegetar? Lang erfaring o...

Adresse

Ruseløkkveien 59
0251 Oslo
Bydel: Vika

Send meg detaljene

Bordbestilling

Bordbestilling: Anbefales
Telefon: 22836990
E-post: post@perez.no

Kontaktinformasjon

Telefon: 22836990
Takeaway bestilling: 22836990
Faksnummer: 22838993
Kontakt dette spisestedet

Hjemmeside

http://www.perez.no/

Cuisines/Kjøkken

Crossover, Fisk og skalldyr, Fransk, Internasjonal, Kontinental, Norsk

Stemning/Atmosfære

Romantisk, Rolig atmosfære, Uformell

Sitteplasser

Antall sitteplasser: 75
Maks antall i gruppe: 70

Prisnivå

Prisnivå: Lavt
Forretter: 3 stk: 75-100 kroner
Hovedretter: 3 stk: 250 kroner
Desserter: 3 stk: 60-75 kroner

Mediaomtaler

VG Nett - Raymond holder koken
Salt og Pepper - Raymond uten glød
VG Nett - Gjett hva du spiser!
Salt og Pepper - Rusk hos Raymond

Tjenester

  • Takeaway - Henting i restaurant

NB: Gi oss beskjed på forhånd, så klarer vårt kjøkken det meste

Menyalternativer

  • 2 retters meny
  • 3 retters meny
  • 4 retters meny
  • Alkoholfri vin
  • Glutenfritt alternativ
  • Laktoseredusert alternativ
  • Ukens meny
  • Vegetarisk alternativ
  • Vinkart
  • Øl-servering

Fasiliteter

  • Alle rettigheter
  • Bordbestilling
  • Galleri i tilknytning
  • Gratis Internett / WLAN
  • Hotell i tilknytning
  • Innenfor bomring
  • Internett / WLAN
  • Julebord
  • Kredittkortbetaling
  • Meny på hjemmeside
  • Overtidsmat

Klikk her for å rappportere feil i denne oppføringen

Er dette din restaurant?

Alternative restauranter

Restaurant Ni&Tyve

Restaurant Ni&Tyve - Et spisested i en villa med historie i veggene. Ni&Tyve er en folkelig restaurant for gjester i ulike aldere. Menyen består av klassiske retter – mat man stort sett kjenner igjen...

Alfred

Nobels Fredssenters nye spisested Alfred drives av mesterkokkene Terje Ness og Rune Pal. På menyen finner man brødmat, salater, småretter og sjømat. Restauranten åpnet uteserveringen i juni, og nå ...

Food Story

Hos Food Story finner du alltid en spennende og variert meny basert på sesongens råvarer. Menyen forandres hver uke, men det er alltid et basisutvalg av retter som du kan være helt sikker på at du fin...