Velg by:  Oslo  |  Bergen  |  Stavanger  |  Trondheim  |  Sandnes  |  Haugesund  |  Kristiansand  |  Tromsø  |  Tønsberg  |  Sandefjord  |  Bodø  |  Bærum  |  Drammen  |  Fredrikstad  |  Alle

Profil for Bølgen & Moi Stavanger

Bølgen & Moi Stavanger ønsker deg velkommen til fantastisk god mat med tilhørende godt drikke, byens beste utsikt og en opplevelse utenom det vanlige! Til lunsj kan vi friste med hjemmelagde kaker, smørbrød og andre lekre småretter. Og når solen skinner ønsker du kanskje å sitte ute og la blikket vandre helt til Ryfylke?

BØLGEN OG MOI

Skal være spisesteder som gir gjesten en spesiell opplevelse
inspirert av samspillet mellom mat, vin og kunst.
Lek

Å være leken handler om å tørre. Tørre å bryte grenser. Tørre å prøve noe nytt. Ikke binde oss, men føle det naturlig å ha en fri og uformell stil. Tillate oss å gjøre det lille sprø innfallet som får gjesten til å tenke: Wow, de er litt gærne, de er morsomme, de gleder seg og trives.


Engasjement

Vi er interessert i det vi holder på med, og er genuint opptatt av å lage en hyggelig opplevelse for gjesten. Vi er stolte av vårt fag, og søker stadig mer kunnskap om mat og vin. Vi er opptatt av å yte noe for å gjøre det hyggelig for oss selv og andre.


Overraskelse

Å sørge for at gjesten under et besøk opplever noe positivt som han ikke var forberedt på. Noe uventet men gledelig. Det trenger ikke å være noe stort som krever mye forberedelse. Det kan være nok å pynte eller dekke opp bordet på en morsom måte. Eller hva med en spontan dessertkreasjon fra kjøkkenet? Begrensningene finnes bare i våre egne hoder.

Sjelen i BØLGEN & MOI skal skapes av våre medarbeidere!

Kokker og servitører

Som bryr seg om jobben sin

Som legger sjela i det de gjør

Og de gjør det!

Yr glede!

Kreativ galskap!

Intens jobbing!

Historien
BØLGEN OG MOI startet i 1995 da mesterkokk Trond Moi og vinkelner Toralf Bølgen tok over Kafé Piruetten på Henie Onstad. De ville lage landets beste kafé, og klarte det etter noen krevende år.

Men Trond og Toralf ville oppnå mye mer. Suksessen ga mersmak og vår virksomhet teller nå 5 restauranter med til sammen 150 ansatte.

BØLGEN OG MOI har blitt et kjent og kjært merkenavn som stadig flere forbinder med kvalitet og matglede.

Service
Som gjest hos oss skal du slippe å tenke på fasaden, slappe av og ha det bekvemt. Du skal merke at vi kan mat og vin, og at vi vet hva vi snakker om. Vi vil alltid forsøke å se ting med gjestens øyne, fordi dette er det beste utgangspunktet
for å yte best mulig service.

Maten
BØLGEN OG MOI arbeider kun med de beste leverandørene og stiller strenge krav til kvalitet og ferskhet. Vi benytter friske råvarer og legger vår ære i å tilberede maten fra grunnen av etter gode håndverksmessige tradisjoner.

Vinene
Vår vinfilosofi er å servere vin som en naturlig del av måltidet med minst mulig ”jålefaktor”. Våre vinkjellere er bygget opp for å kunne tilby alle gjester en vin
som fullender måltidet og er et godt kjøp – enten du nyter en god pizza på brasseriet eller en syv retters kunstnermeny.

Kunsten
BØLGEN OG MOI bygger på spenningen i samspillet mellom mat, vin og kunst. Kunsten du opplever hos BØLGEN OG MOI er ikke begrenset til pene bilder på veggene alene. For oss har kunsten en større mening. Det vil du se på maten,
på hvordan bordet dekkes, i de bevisste valgene av interiørløsninger og møbler, utsmykningen og i lokalene der vi tar imot deg.

Særpreget
Vi er stolte over at alle våre restauranter holder hus i særpregede lokaler som alene gir helt spesielle rammer rundt din restaurantopplevelse. Kom innom restauranten på Briskeby, Tårnsalen i Bergen eller Stavanger og se selv hvorfor vi trives så godt.

Alternative restauranter

Food Story

Mat er ikke bare næring, men minst like mye samkvem og opplevelse. I Food Story er vi opptatt av å legge til rette for førsteklasses matopplevelser, enten det er hjemme hos dere, ved en tilstelning, h...

Sjøhusene i Stavanger

Sjøhusene i Stavanger har byens største lokaler for arrangementer og består av konseptene To Trapper Opp, Sjaluppen, De Røde Sjøhus, Rødbar, Rødtkjøkken og Manesjen. Lokalene er over 4 etasjer som kan...

N.B. Sørensen's Damskibsexpedition Stavanger 2.etg

Går du opp trappen til 2 etage i N.B. Sørensens dampskibsexpedition har du lov å vente deg noe ekstra - både når det gjelder matopplevelse og faglig dyktighet fra personalet.